top of page
SEIZOEN 19/20

vrijdagavond 20 december 20.00 uur

feestelijke opening  expo ReliKunst

affiche relikunst.jpg

Een 16-tal dorps en streekgenoten liet zich de afgelopen maanden onder leiding van Thom Jansen inspireren door de traditie van de religieuze kunst in al zijn vormen. Het resultaat van deze schilder workshop is te zien tijdens het openings-feest en op zaterdagmiddag 21 december van 14.00 tot 16.00 uur.

Iedereen is welkom om onder het genot van een drankje en hapje de resultaten van de workshop te bekijken en de opening met ons te vieren.

Het is inmiddels alweer de derde schilderworkshop die in de Wilde Weg gegeven wordt door Thom Jansen  en de workshop is een initiatief van de Linschotense Kunstroute.

beeld relikunst.jpg
zaterdag 16 november 20.30
 WIM EGZ ENSEMBLE  met
THE SOUNDING SEA
wim egz dankt publiek voor galery.jpg

 

 

 

Afgelopen februari hadden we hun concert WIM GOES EAST in huis en het publiek was onder de indruk van het sprankelende programma: de repertoirekeuze, de arrangementen, de enthousiaste ploeg met geweldige stemmen en niet in de laatste plaats de kwaliteit en vreugde van dirigente Rozemarijn Kalis. En zij was onder de indruk van de akoestiek en de betrokkenheid van het publiek. De intimiteit van de ruimte en de reikwijdte van de muziek tilden iedereen op.       

 

 

In THE SOUNDING SEA is het repertoire weer uiterst divers, maar alle liederen hebben één ding gemeen: ze bezingen de zee en de mens in verbinding met het water. We zullen volkse traditionals horen maar ook composities van Edward Elgar en Henry Purcell, we gaan luisteren naar beroemde close harmony uit de jaren dertig, naar een gezongen gedicht van Hendrik Marsman en meer...

Kortom, noteer zaterdag 16 november 20.30 uur en gezien de belangstelling is het aan te bevelen alvast te reserveren

vrijdag 11 october 20.30 uur

  opening expositie

bannerklankkleuren.jpg

Dick Jeukens fotografeerde oude stijl jazz musici. Maartje van den Bosch liet zich inspireren door de foto's en schreef er gedichten bij. Foto's en gedichten kwamen samen in het tijdens de opening gepresenteerde boek met de titel  KLANKKLEUREN. De expositie was nog geopend alle middagen tot 29 october. Het boek is nog te bestellen via: jeukens@jeukensweb.nl en foto's zijn te zien op Dicks website  http://jeukensweb.nl

ne orlean blues.jpg
bottom of page