top of page

PRAKTISCH

'De wilde weg' heeft een open ruimte van ongeveer zeventig vierkante meter met witte muren, een beetje daglicht, een plavuizen vloer, twee piepkleine podia, een vleugel, een muziekinstallatie en een paar spots. Afhankelijk van wat er geboden wordt kunnen we max 75 mensen publiek in huis hebben.

We hebben géén budget voor programmering, we kopen niet, we zijn niet te koop. Als iets past in onze ruimte, als wij ons uitgedaagd voelen en zin hebben om iets of iemand ons huis binnen te halen, dan doen we daar moeite voor en zoeken we financieel een overeenkomst die voor beide partijen goed is. We zijn doordrongen van de noodzaak dat de kunstenaar een reëel inkomen kan verdienen met zijn werk, maar we zijn geen filantropische instelling. Kortom, we bieden geen voorwaarden als een gesubsidieerd podium. Verder proberen we ook nog zo betaalbaar mogelijk te zijn voor het publiek.

Dit zijn eenvoudig de omstandigheden.

Verder houden we van eten, vooral als er lekker wat mensen aan tafel zitten, en ook van ambiance rond een kop thee of een glas wijn. Eten, drinken en kunst houden gewoon veel van elkaar, ondervinden wij al sinds jaren. We maken een bijeenkomst graag niet alleen mooi maar ook lekker.

bottom of page