top of page

CONTACT

De Wilde Weg

ADRES

Dorpstraat 33

3461 CP Linschoten

mobiel: 06-42029752 (Pauline), 06-18437306  (Tony)

e-mail: info@dewildeweg.net

CONTACT (RESERVEREN) 

Je kunt ons via dit formuliertje bereiken voor welke vraag of wat voor bericht dan ook. Reserveren voor een voorstelling of andere activiteit kan eenvoudig door aan te geven waar je naartoe wilt komen en hoeveel plaatsen je wilt vastleggen. Wij houden die een stoelen voor je vrij en je betaalt op de middag of avond zelf aan de deur.

Mocht je ná reservering toch onverhoopt niet kunnen komen of minder plaatsen nodig hebben, dan verzoeken we je om ons dat even te laten weten. Dan kunnen we die plaats aan iemand anders geven én we hoeven niet bij aanvang op je te wachten. Dankjewel!

Dank! Uw bericht is verzonden.

BEREIKBAARHEID WILDE WEG

Ons (t)huistheater vindt u in de oud-hollandse dorpskern van Linschoten.

Per auto makkelijk bereikbaar via de A12 Utrecht-Den Haag afslag Woerden/Linschoten,  na 3 minuten rijdt u Linschoten binnen.

Rondom is er voldoende parkeerruimte.

Ook per openbaar vervoer zijn wij gemakkelijk te bereiken via station Woerden waar elke 10 minuten een sneltrein of sprinter verbinding heeft met de grote steden.

Veel van onze bezoekers pakken op station Woerden een OV-fiets en rijden dan in 10 minuten naar ons toe. Er rijdt ook een buurtbus vanaf het station die per telefoon op te roepen is en die in 10 minuten naar Linschoten rijdt.

Tenslotte: zelfs te voet vanaf station Woerden is het een aangename wandeling naar ons toe. Het laatste stuk van de route voert u langs het prachtige Hollandse polderland van de Lange Linschoten- rivier tot in de oude dorpskern. Duur van de wandeling:plus minus 30 minuten

bottom of page