De Wilde Weg

© 2019 by DE WILDE WEG

Uitreiking Duurzaamheidsprijs 2019 gemeente Montfoort

in de wilde weg

Op donderdag 10 oktober werd  de Duurzaamheidsprijs 2019 van de gemeente Montfoort door wethouder Jocko Rensen uitgereikt aan de werkgroep Linschoten Natuurlijk. De prijs bestond  uit een beeldje gemaakt door  beeldend kunstenaar Marcel Wammes. Mede-genomineerden waren  Kind &Co en het DoeMeeHuis.

En in oktober begonnen de Linschotense schilders inmiddels alweer aan hun derde workshop bij ons in huis onder leiding van Thom Jansen, ditmaal rond het thema 'religieuze kunst'. Ter inspiratie werden veel beelden bekeken uit de kunstgeschiedenis. De feestelijke opening van de expositie vindt plaats op vrijdag 20 december om 20.00 uur en de expositie is verder te bezichtigen op zaterdag 21 en zondag 22 december van 14.00 - 18.00 uur

Linschotense Kunstroute 2020

Op woensdag 16 oktober werd in 'de Wilde weg' middels een info-avond de aftrap gegeven voor de organisatie van de Linschotense Kunstroute met als thema De Scheve Toren oftewel La Torre Pendente.

En 'de Wilde weg' is inmiddels een drietal grote led-panelen rijker. De verlichting in het middendeel van onze zaal was aan de magere kant en de panelen maken de belichting een stuk completer.

Bijzonder is dat ze een variabele kleurtemperatuur hebben - van warm kunstlicht tot daglicht - en gedimd kunnen worden.