top of page

GASTEN

Soms krijgen we de vraag of onze ruimte beschikbaar is voor andere kunstenaars of liefhebbers. We hadden al eens een masterclass van cellisten in huis - in mei gaan we hen opnieuw ontvangen.

Cellistendag

 

In 2018 verwelkomden we de Linschotense Kunstroute en hadden een overweldigend bezochte opening in huis: een expositie van portretten van markante dorpsbewoners door getalenteerde dorpsgenoten. 

Daarnaast fungeerde onze ruimte als fotostudio tijdens de Open Monumentendag 2018 voor fotosessies van dorpelingen in klederdracht van weleer. De VOL - Vereniging Oud Linschoten - zal in september '19 weer alle ruimte krijgen.

Expositie Linschoten de Wilde Weg

Intussen geeft Thom Jansen zijn schildercursussen aan liefhebbers uit het dorp in 'de wilde weg' en daarmee zijn vanzelfsprekend ook de afsluitende exposities bij ons te zien. Afgelopen herfst hadden we HET STILLE LEVEN, dit voorjaar een proeve in het naaktschilderen met KWETSBAAR. En inmiddels is de derde workshop rond het tema RELIGIE in voorbereiding

Heb je een idee, heb je dringend zin om iets te organiseren met meer mensen waarvoor je ruimte nodig hebt, schroom niet om het ons te vragen als je denkt dat wij de geschikte plek daarvoor in huis hebben. Als het in onze geest past, dan kunnen we - tegen redelijke onkosten - daar een vorm voor zoeken.

bottom of page