top of page

GASTEN

Soms krijgen we de vraag of onze ruimte beschikbaar is voor andere kunstenaars of liefhebbers. We hadden al eens een masterclass van cellisten in huis - in mei gaan we hen opnieuw ontvangen.

Cellistendag

 

In 2018 verwelkomden we de Linschotense Kunstroute en hadden een overweldigend bezochte opening in huis: een expositie van portretten van markante dorpsbewoners door getalenteerde dorpsgenoten. In 2023 waren we mede-organisator en centraal punt van de Linschotense Kunstroute met een uitgebreid programma van beeldende kunst ( exposities van meer dan 60 beeldende kunstenaars bij bewoners in het historisch centrum van Linschoten), concerten op het Dorpsplein achter ons huis(theater), film en workshops.

Daarnaast fungeert onze ruimte als foto- en zang studio  tijdens de jaarlijkse Open Monumentendagen  in samenwerking met de VOL - Vereniging Oud Linschoten.

Expositie Linschoten de Wilde Weg

Intussen geeft Thom Jansen zijn schildercursussen aan liefhebbers uit het dorp in 'de wilde weg' en daarmee zijn vanzelfsprekend ook de afsluitende exposities bij ons te zien. Momenteel loopt bij ons alweer de vijfde schildercursus van Thom rond het thema SYMBOLISME en wordt er geschilderd in de stijl van grote beeldende kunstenaars als Gustav Klimt, Edward Munch, Jan Toorop en Egon Schiele.

Heb je een idee, heb je dringend zin om iets te organiseren met meer mensen waarvoor je ruimte nodig hebt, schroom niet om het ons te vragen als je denkt dat wij de geschikte plek daarvoor in huis hebben. Als het in onze geest past, dan kunnen we - tegen redelijke onkosten - daar een vorm voor zoeken.

bottom of page